Život
Anotace: Měl to být text písně, nevyšlo to :-)
ŽIVOT
…a nevíš co je tvůj úděl,
v samotě žiješ prázdný den.
Do stropu hledíš myšlenky plynou
trochu se bojíš, že možná tvojí vinnou.
Nic není tak jak si přejem .
Samota bolí i v srdci jiném
City jsou zrádné pokaždé jinak .
Jen osud ví jak se k nám chovat.
-koukni život není sen
-koukni život je jen jeden
-koukni život jde dál
-koukni nejsi v tom sám
-koukni život není fér
-koukni -když dává ber!!
Tak pochop život není sen
Prostě ho žij a na zbytek s..!!!
Přečteno 403x
Tipy 4
Poslední tipující: bogen
Komentáře (0)