Lilie
Anotace: Pevná to pouta rodiny ...
LILIE
Okvětní lístek bílé lilie letící vzduchem žal pěje.
Opouští srdce, které život mu dalo
až dopadne na zem pochopí, že čas všechno vzalo.
Vzpomínky derou se na světlo
jak mazlil se než poupě rozkvetlo,
se srdcem květiny jež vzývá jméno rodiny…
Přečteno 280x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)