Bajonet
Anotace: Když duše pláče nad činy lidí okolo
BAJONET
Pár ran bolestných ze slovního bajonetu
Prohřešky dospělých smeteme do šupletu.
Pár ran utkvělých na srdci drásá citu
vinnou ostatních ztrácíme autoritu.
Mysl je zdrcená srdce jak cedník teče
Nechceš být jak malá tak tasíš svoje meče.
Pár slov odpovíš a čekáš na odvetu
Srdce konejšíš, proč hraješ tuhle bitvu.
Těch pár ran vsazených, čekají na omluvu
a z úst ostatních jen další rány -z bajonetu…
Přečteno 337x
Tipy 4
Poslední tipující: Akrij8
Komentáře (3)
Komentujících (2)