pojďme si blíž
vše jsou jen prázdná slova
než se tě dotknou paprsky slunce
a promluví žárem své lásky
v ten okamžik protnou se ruce
potemnělá obloha se projasní
vzdálené je znovu blízké
vetkané krajkoví do básní
pojďme si blíž
nastavme tváře dotekům
každému rozdají se
Přečteno 348x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, Jort, Helen Zaurak, Amonasr, Dreamy, Pavel Vlček, Philogyny1, piťura, Fany
Komentáře (3)
Komentujících (3)