Anotace: Umět dát svobodu, povznést se.
Tančíš
Jsi volná
okovy padly k zemi
nikdo Tě nepoutá
ve víru s vášní jediná
krájíš kapky bouřkové
temnou ulicí
žhnou kroky Tvé němě
duševní vykoupení
odhodlaná svobodná tančíš vzletně
... Úžasné :-)
05.06.2017 08:23:08 | jenstín