v křídlech
bílých perutí
poslední výdech
páru labutí
něžné ozobání
srozumění
spřízněná duše
tiché vrkání
staváků nekonečné souboje
rány co šil čas
jehlou stehy
které se nevstřebaj
vrané koně ve stáji neřehtaj
odešel jsi v nebeský ráj
já ti nestačil říci kam
mí staváci nelétaj
brzy prolétnou
nebeskou branou
na přivítanou
křídly zatleskaj