Už nikdy nebudu
Anotace: Chtěla bych psát jako dřív, žít a milovat jako dřív. Být jako dřív.
Už nikdy nebudu moct psát o Praze tak jako dřív
Člověk se mění
a je jako kamínek životem broušen
a občas semlet do jiné podoby.
Už asi nikdy nedokážu psát tak jako dřív
Nebyla jsem všude a nezažila leccos.
Jsem ale plna světa
a všech smutnokrásných pravd.
Už nikdy nebudu taková jako dřív.
A to je dobře.
Přečteno 412x
Tipy 10
Poslední tipující: Stanislav32, V.N.Losinský, mkinka, Denael, Jeněcovevzduchukrásného, Jort
Komentáře (1)
Komentujících (1)