Dej mi víc rán a v nich nadějí
že smutky se ztratí
že ke mně nechtějí
Dej mi víc slunce a teplých pohlazení
s vírou, že smutné zprávy
se i v jiné mění
Dej mi víc radosti, úsměvů a jasu
ať schopna jsem vnímat
všechnu zemskou krásu
Dej mi víc...
však život píše sám
a svá přání
v modlitbě tiše předkládám...