scénická...
vysoukaná opona dešťů
vernisáž šnečího vidění
na dlaních lesů
krystalky slzí
nenarozených
štěkot dvouhlavých psů
spoutaná něha
beránčí hry
v plameni jiskření
vlčí pokory
Albertova rovnice
v osmičkách roztančení
Leonardův úsměv
v paprsku pohlazení
setby blízkých setkání
v mušli schoulené
zpěvy velrybí
pokřtí nové
Přečteno 516x
Tipy 16
Poslední tipující: Akrij8, zelená víla, Joe Vai, bogen, piťura, Iva Husárková, Amonasr, Frr, zdenka
Komentáře (3)
Komentujících (3)