Havran nezamává křídlem,
kurtizána neoslní leskem.
Vlaštovka naposled doletěla
a nejedno pírko cestou pozbyla.
Vrabec všechny třešně i višně spásl,
pak o půlnoci zimou se třásl.
A jen sova a netopýr
noční ticho ctí
ač rozdíl
v zoologii mezi nimi dlí.
NE
to
není
negace.
Zde pouze chybí
citace.
Za názor
se omlouvat
nebudu.
Mějte mě forever
za
zrůdu.