Anotace: ___
Měla bys psát o citech
o tom, jak postavil dům
___ najednou tak veliký
že se nemůžete najít
před spaním se ti zdá
o nemravných slovech
shrnutých
v krajkových punčochách
zas s nocí proháníš
grošovaný koně
s bičíkem
křičíš všechny
jeho kroky
houpáš
slabinama
gravitace
pak
usínáš
zároveň s křikem
půlnočního
kohouta
před spaním se ti zdá
o nemravných slovech
shrnutých
v krajkových punčochách
n_á_d_h_e_r_a
11.06.2017 08:14:14 | Stavák
já ti sem připíšu už jen to ticho potom ... :* Dám si do zpěvníčků :)
11.06.2017 07:03:02 | Ragnell
někdy Ti ho nafotím, to ticho...
11.06.2017 08:01:34 | Philogyny1
Tvoje fotky jsou skorobásně ... taky se k nim vracím:)
11.06.2017 08:09:35 | Ragnell