Když peklo jeví se jako ráj
je tak těžké se hnout
Když peklo jeví se jako ráj
je tak těžké si nešlehnout...
Vymazat ty nevšímavé pohledy lidí
neslyšet tlukot krutých srdcí
Když slunce na peklo v hlavě svítí
říkáš si, že musíš být tvrdší.
Ale všechno je pořád stejné
jak z toho nový život vzejde?
Sliny by chtěly aby cukr do nich napadal
tělo prohořívá zevnitř a z očí jde kouř
Bolestí života musíš jít stále a stále dál
světlem o kterém jednou zjistíš že je tmou.
A peklo jeví se jako vysvobození
vskutku absurdní je to věznění..