Poslední vana
Konečně jsem sebral všechny síly,
jdu a podřežu si žíly.
Až mě objevíte k ránu,
už jen vypustíte vanu.
Jeden dopis na komodě vyklápěcí,
v něm vám píši, všechny moje věci,
vyskládané vedle v hromdáce,
mohou skončit klidně někde na skládce.
Stejně jako s tělem, co se bude dít,
je mi jedno, třeba nechejte ho shnít,
nechejte ho klidně někde v díře,
setlít jak sražené zvíře.
Komentáře (0)