Anotace: ---
Psal ti celou noc
byl namol a
psal tvoje jméno
ve zkratkách
v zdrobnělinách
psal jazykem keltů
a sedlal žíně vraných koní
psal, že chce, abys řekla miluji tě
a ne jako v té básni
psal, že miluje kečup, psal všechny ty krásné nesmysly
a vypouštěl duhové bubliny úžasu
nad svou odvahou
zapomněl zhasnout ráno
tam si ho konečně našla
tohle je nádhera, paní velký dík za uveřejnění.
15.06.2017 19:40:23 | Dědek mrak
Doufám, že to byl nález ryze pozitivní. :oD ST
15.06.2017 07:48:12 | Tichá meluzína
... někdy je lepší nic neprobouzet ... :/ :)
15.06.2017 07:06:24 | Ragnell