Anotace: .
Jaké je to zešílet
když tě pálí svět
nesnaž se rozumět
z černých stínů slepuje svůj amulet
pro to co nejde přebolet...
"Co Tě nezabije, to Tě jednoduše zešílí" The Dark Knight ;)
15.06.2017 22:03:13 | Morgenstern II.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?