Nevíš co bude a jen stojíš
nevíš, hledíš
prazdno, to jen to tě obklopuje
něco vypravit ze sebe jen jedno slovo
jen to nic víc
Stojíš tam a hledíš do nikam
jen v ruce třímáš mikrofon
jen ten znáš dokonale, možná lépe
než ňadra která bys měl na dosah raději
ne vole raději držíš ten mikrofon
a snažíš se pochopit, proč tu stojíš právě ty...