Anotace: ___
Sedíš sama v kavárně
a potichu pozoruješ vlastní agonii
je to banální
směješ se sama sobě
a stejně to zas uděláš
tu mouchu necháš plavat
v tom blbém studeném kafi
vstaneš a jdeš pryč
Věděl,že tam sedí.....prošel kolem oken .....studostrach sevřel mu srdce a zbaběle usedl k studenému talíři...H.
18.06.2017 04:39:03 | Butherfly
Stůjte slečno pokladní
Za dámu účet vyrovnám
Za takovou báseň je to pakatel
16.06.2017 15:18:30 | Dědek mrak
Krutost:) co se sama trestá ...
16.06.2017 11:09:26 | Ragnell