Chtěl bych být na dně
protože by mi nevadilo,
že na něm jsem.
Chtěl bych být na dně
protože by mi nevadilo,
že všechno je jen živý sen.
Neznám lepší způsob umírání
než izolování..
Neznám lepší způsob čekání
než zkamenění...
Nevadilo by mi, že mi utíká čas když si tak vzpomenu,
že jediné co znám je pohlazení od démonů...
Chci utéct od těch duší,
kterým v kompromisech to sluší...
Pak by dno méně bolelo a zas více hnilo
miliony básniků se až do nebe prosnilo...