(NE)DOKONALEJ
Anotace: Tak jsem opět singl...
Tak jsem se snažil bejt
Jen pro ní dokonalej
Osud mi nedal glejt
Chovám se jako malej
Zase má výhrady
Stejně jako ty předtím
Kdo mi v tom poradí
Ať znova nenaletím
Tohle prej neumim
A tohle dělam špatně
K tomu se nehodim
Cejtim se trochu trapně
Už není mi dvacet
Táhne mi na čtyřicet
Ke vztahu se ženou
Chybí mi dispozice
Přečteno 342x
Tipy 14
Poslední tipující: Janna, Poetik, Veru, Jort, Fany, jitka.svobodova, Amonasr, bogen, Ruda Štola, Iva Husárková
Komentáře (8)
Komentujících (6)