Maminka
Anotace: Maminka největší osoba v našem životě!! Ta moje?? Uz se jí nikdo na nic nezeptá
MAMINKA
Prosím -nebodejte dýky do dětských duší .
Prosím -jste dospělí a snad víte co se sluší .
Prosím - dejte jim lásku i něžné obětí .
Prosím -dětská duše vám lásku oplatí .
Prosím - nechte rozsvícenou lampu když jdou spát .
Prosím - vemte je do náruče, když se budou bát .
Prosím - když nebudete vědět co a jak ,
zeptejte se mojí maminky ,která zná všechny léky na dětskou duši
I láskyplné říkanky..
Přečteno 428x
Tipy 13
Poslední tipující: Poetik, Ruda Štola, Iva Husárková, Frr, Plk, Akyš, JSJ, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)