Chtěl jsem lásku
jak jednoduché přece
zavřeli mě do sociálního vězení
do sociální ,,zlaté klece´´
Pak bláznem mě nazvali
to slovo přece silně zní
Děsí mě přicházet na to
že má kletba zní- normální.
Chtěl jsem lásku, ne však ,,lásku šílenství´´
tu která tiskne v rohu
To se však někdy příliž nesmí
bolí nenacházet zas a znovu...
Chtěl jsem skutečným bláznem být dokonce
schovat se do objetí šílenství
Dotáhnout to na nejchytřejšího pitomce
omámen jedy smrti, tak jak jen se smí..
Kolik lidí zabilo v sobě nevinnosti plamínek
ubližování jako způsob bytí mají
Na toto peklo nikde nedávají žádný lék
a při tom slova lásky na rtech jim ulpívají...
Vincent Van Gog si kvůli lásce uřízl ucho. Život prožít ve svých představách se může odrážet v realitě jako šílenství. Toho jsem se nikdy neděsil. ... slova lásky na rtech ulpívají ... a nejen to. Žít v lásce mě dovedlo k onomu čínskému "milovat vše a na ničem nelpět" ... ST
25.08.2017 20:46:09 | VEDz RVAHEs