Vítr co odvál čas
Anotace: A roky běží dál...
Vítr odvál vzpomínky
dávný čas
jen malé uvnitř kamínky
jsou dál v nás.
Máma tu není
táta jak bys met
těžko se změní
zpátky tenhle svět.
Jen fotky staré
na stolku sklenice
omšelé stěny
pod oknem stará lavice.
Nikdy se nevrátí čas
vzpomínky stále v nás...
Přečteno 397x
Tipy 15
Poslední tipující: mkinka, jita.1965, bogen, Kapka, Ruda Štola, Fany, piťura, Dreamy
Komentáře (3)
Komentujících (2)