Anotace: www.youtube.com/watch?v=lRLK5lq1lFQ
prehrávam si života prehrávam
zneli francúzske šansónya mal to byťzačiatokspoločnej éry
mal to byť začiatokbez konca
mal to byť začiatok
mal to byť..
..mal :) páči sa ;)
10.09.2017 11:32:14 | Sofia Filein
veru "mal". ďakujem
10.09.2017 11:43:15 | maliska
...velký třesk...
27.06.2017 18:14:21 | Jort
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?