je čas
točím se v kole
o hrot slova
zlomená
mám jedny ramena
a na nich tíhu země
dusí se ve mně
a nedává mi spát
jen pokusím se
roztrhá mě
natřikrát
když klepu se
jak tažní koně
zplavená
a v uších
místo noci
stovky hlasů
zněj
je čas
můj bože
co v tě
nevěřím
teď
mi
p o m á h e j
hmmm, pámbů pomoz, ... :) Když tak pěkně prosí.
27.06.2017 13:10:08 | Ragnell