Vzpomínka
Anotace: Vzpomínka na dávné časy :)
Milá maminko a tatínku
jenž žili jste spolu v sousedství
věnujte prosím pěknou vzpomínku
navraťte se zpátky do dětství
Dlouho šlapu zdejším světem
nevím kam uteklo moje mládí
když jsem byl rovnež dítětem
tak kde jsou moji kamarádi ?
Hřeje mě milá vzpomínka
z paměti neztratí ze zlehka
tak to říkavala moje maminka
budiž je vám země lehká
Přečteno 541x
Tipy 6
Poslední tipující: jitka.svobodova, Ruda Štola, Fany, Kapka, kdotoví
Komentáře (2)
Komentujících (2)