Anotace: Vrahounek a Koblížek
Je po návštěvě
a pruhované peřiny
vyvěšené v oknech
jak pozdní vlajky míru
(vše rozbité ať povstane z mrtvých, amen)
do vlasů vetkneš kopretinu
a třikrát se zatočíš na špičkách
budou se smát
v očích
svůj plyšový půlměsíc pro sny
a slunce zatím celé
budou ti mávat
sváteční stůl
s pobryndaným ubrusem
a nedělní svíčkovou s pěti
a dalších pět stranou pro veganského proroka Eliáše/naléhavě prosí bez svíčkové..jinak by to bylo hrůůzně trejfe!/...zum zum gali gali..zumzum..Budiž Světlo...:-D ST*
03.07.2017 17:40:13 | Frr
dělám vynikající svíčkovou z hovězího perka, kdysi jsem ji hrdě vyvěsila na Mimibazar, a když tam kdysi probírali ty hrůzné recepty, tak zmínili i tu mou svíčkovou...a kladně... :)
04.07.2017 12:41:11 | Philogyny1
ať se nikdo neplete
- nejlepší chlapi na světě
jsou ti mrňaví
c'est la vie
:o)
03.07.2017 08:47:46 | hanele m.
Vrahounek
a koblížek
náleží tak
do knížek...
Šlahounek
popínavé
rostliny
mužské ruce
nenechavé
vystoupat vrchol
zaúpět slastně
vůkol
Vezmi kámen
jsi-li bez viny...
03.07.2017 06:33:33 | kudlankaW