Ty, jenž páchneš cizím potem
Ty, jenž opíjíš se bílým pečivem.
Ty, jenž slepě házíš cizí lopatou.
Ty, jenž nepátráš a neptáš se.
Ty, jenž páteř protahuješ bezděčně.
Ty, jenž nevěříš v ducha žádného.
Ty, jenž nohy pevně lepíš k zemi.
Ty, jenž svědomí podřizuješ strachu.
Ty, jenž bez žaludku trávíš
to, co málo se tě dotýká.
Však zanedlouho setkáš se
znovu se svými výtrusy.
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, V.N.Losinský
Komentáře (0)