chtěl bych
přivonět
k planým růžím
trnitého snění
aby pomlky
mezi řádky
sály med
blahodárného ztišení
když v nedozírnu
se pění
příbojová čára
nových zemí
a vlny vichrů
bičují vzpomínky...
asonance ozvěn
ať zmuchlají
papírové hlavy rýmů
a kéž v horečkách
barevných stínů
tancují žhnoucí šamani
na hrobech
vystydlých blábolů...
překrásná ST :-))
05.07.2017 04:31:14 | Iva Husárková