Jsme na okraji propasti,
blízko, přesto daleko,
sami kladem si pasti,
šťastni jen tak na oko.
Nitky téměř zpřetrhané,
mosty skoro spáleny
a dvě srdce rozlámané,
naše plány zmařeny.
Nejhorší je nic nedělat,
když v trablích se brodíme,
pak stačí jeden krok udělat
a v propasti skončíme.