Chtěla bych chvíli zavřít oči
představit si, že jiné boty mám
a v nich chodím tam
kde jejich pravý pán
Poznat jinou realitu
zažít tak trochu citu
myslet si, že dny lepší mám
a že štěstí chodí vstříct
právě k nám
A pak bych Ty boty odložila
ze snu toho se probudila
a byla vděčná, že tu jsem
přestože bosa-cítím známou zem...