ale - kéž plavčík ví co může dovolit..na Baltu nechť se sluní a suší do alelja..v tropických moříchích jen chviličku..:-D :-))
*** ST*
16.07.2017 17:44:08 | Frr
shovívané jako Ty Zdeni píšeš dokonalé básně a já se skláním před Tvým citem a moudroSTí :-))
15.07.2017 12:01:11 | Iva Husárková
Učme se jí od slunce, co nestranní nikomu
Svítí stejně na spravedlivé i nespravedlivé...kdo právo má je soudit?
Někdy soudím...a vím, že nemám právo...je to jen pocit co do mě otiskli...
15.07.2017 06:05:59 | Malá mořská víla
pocity... duality... úsměv.z
15.07.2017 11:32:03 | zdenka
Někdy je dobré jim naslouchat, jindy Tě mohou oklamat ...to máš na mysli Zdeni ?
S dovolením si ji uložím díky :)
16.07.2017 11:11:29 | Malá mořská víla