Širý kraj jeví se v kráse
třpyt rybníků prostírá se
zvlněné lesy, rovina
louky tu řeka protíná
malebné vísky, kvete sad
vůně se line ze zahrad
Znám i jiné krásné kraje
tak mi srdce neroztaje
jistě mi každý promine
neměnila bych za jiné
tady znám o sto kouzel víc
v mém kraji kolem Pardubic
Pardubice, Pardubice tak skvělých plavců na tisíce...zdravím Tě Kapko, Kapičko k Vám těším se v zimě ne maličko ;)
16.07.2017 16:20:46 | Malá mořská víla