tak teď popři můj svět
a označ mě za blázna
*
jestli pak ví, jak je krásná
nemusí svoje tělo trhat na kusy
to se sama sobě tolik hnusí
asi
*
jsi voda na můj mlýn
jsi voda na můj mlýn
jsi voda na můj mlýn
jsi vodou na můj masochistický klín
stačí jenom mlýt pantem tak dobře
jako to umíš jen ty
socipate
*
tohle je patová situace
a summer ještě ani nezačalo..
pořád mi to nebylo málo
odi
et
amo
*
bylo to rok
a říkám ti sbal se a ...sbal si všechny svoje švestky
a ZMIZNI!
*
protoože už mě neeeebaví nechat si klovat tebou do očí a smát se u toho
už mě to přestalo bavit
okolo tebe se svět můj netočí
.
.
a já pořád volám o pomoc
a nereaguju na prosby
věřím ve všechny tvoje hry
a moje hranice stavím pomalu ale jistě
.
.
jsi jako klíště
saješ mi mozkomýšní mok
zastav ten tok horké lávy na moje kosti a klouby v křečích
já tady klečím a nevím už ani čemu věřím
óóó jsi můj životní guru a kouč
znovu zažít ten rauš
chci
nikdy
znovu
*
tak mě prosím už pošlete z těch Bohnic domů
musím dodělat školu a chodit do práce
vždyť žiju teprve tak krátce
.
.
...
jako by se mi dýchalo líp a zároveň hůř
to bude asi tím, že tě pořád tolik miluju.. navzdory tomu, jak moc tě nenávidím...