TAM KDE
Já sem nepatřím,
má duše touží být jinde,
tam kde šumí moře
a vzduch voní - tak nepopsatelně,
až mi to vhání slzy do očí.
Tam kde září půlnoční slunce
a je smaragdová obloha,
až se má ústa pootevřou - v němý úžas.
Přála bych si,
abych mohla být tam kde …
…patřím…
Přečteno 388x
Tipy 1
Poslední tipující: Jin&Jang
Komentáře (0)