Anotace: ...https://www.youtube.com/watch?v=vhGz6BLywIo
Sbírka: Sympathy for the devil
promiň mi to
moje duše
tvářila jsem se celou dobu hluše k tvým přáním
jen láteřím, souložím a řádím
jen jedno je jisté
na tebe, na celou zapomínám...
napravo ni nalevo se nedívám
a když udělám krok vpřed, vždycky dám minimálně dva zpátky
šeptám ti tiše do vlasů
kdo vlastně jsem
ztratila jsem se v těžkém nebezpečnu
v lehkém melodičnu se mi špatně dýchalo
chtělo to něco většího
horšího
horšího
strážila jsem tě do poslední chvíle
jsi moje všechno
já
víš
tak se tě ptám jestli mi podržíš
budeš mi asistovat při téhle sebevraždě
jsem přece jenom na dně
kam hlouběji se dá teď
už nikam
nepřemýšlej o tom
jsem tu jen
a jen
a jen
pro
tebe
tebe
tebe
tebe
stála jsem o pozornost a zaměňovala ji s láskou
unylé moje rty žadonily o trochu té bolesti
další zářez do pelesti
no, tak se přiznej
trochu té mokré slasti
pomády na pery
extrémy
vybuchují příliš nahlas
asi z toho ohluchnu
tak mě nezatracuj
má
vždyť nejsem zas tak špatná