Anotace: ___
S ránem jdeš naboso
do svého pralesa dýní
vybereš tu co je nejvíc
jak oranžový lampion
rozsvítíš kurkumou
s garam masala
polévku
pro jednoho
a tvůj vlk běží lesem
další syrový den
do bolesti trhá
Výtečně napsané, živočišně opravdové.... akorát, já jsem Liška :-))
Moc se mi Tvá báseň líbí, milá Philogyny :-)
23.07.2017 07:08:48 | Helen Zaurak