Anotace: zbývá 245?
V noci, když svítá
máš..
bolavý oči
z falešnýho xichtu
nad ledovym královstvím,
máš..
prázdnej žaludek
v tlustym báchoru
unavenýho těla,
máš..
dřez plnej špinavýho nádobí
a pod ním dva ochablý špalky,
máš..
tělo a mysl bez chutě
nesmysl, kterej klame tě
když spíš v prázdné konzervě
na lůžku nihilistově.
hm..?
V noci, když svítá
máš zase
před očima déjà vu.