Anotace: květen 1917
Zasadila jsem ten den do zahrady
mezi pokryvné růže
vůně a trny se smíchaly
v jeden pláč
zrovna pršelo, už nevím
byl přece večer
a on mi nepopřál
ten kočár táhly jepice co ztratily čas
v kostkované mlze (zrádných pixelů)
s podzimem opadají
do teplých krajin
všechna ta slova
co jednou vlepím do herbáře a
dám jim jméno
Láska není vyléčitelná bylinkami
Amor non est...
ty výpravy za bylinami... a někdy potřebujeme herbář je pojmenovat. Taky jich mám pár... :-)
25.07.2017 20:30:16 | Laika
láska je krásnej artefakt, někdy bolí, protože to dovolíme, ale v těch místech, kdy nehodnotíme, nesoudíme je hladivá napořád... :) krásné dílo, dotýká se člověka...
25.07.2017 20:09:54 | zelená víla