Psavců tady máme dosti,
svými díly teď nás hostí,
smutná báseň srdce svírá,
čtenář občas slzy stírá.
Jindy zase humor baví,
krásy světa v básni slaví,
také ženy oslavuje,
verši vždy je opěvuje.
Básně tady různé máme,
čtenářům je rádi dáme,
každý jistě najde svoji,
nezájmu se autor bojí.