Anotace: Jako malí jsme chtěli být dospělými, jako dospělí bychom se občas rádi vrátili do dětských let.
Přeci i jako velcí, můžeme být občas dětmi.
Já se i přez můj střední věk stále občas tam, do dětských let vracím.
:-) ;-)
26.07.2017 21:29:49 | Cappp
Já jsem například jako malý nikdy nechtěl být dospělý a ani dnes tak úplně nevěřím těm na úřadě, že mě třeba neošidili a nepřepsali to čísílko v občance :-)
26.07.2017 16:54:18 | Cháron
To já zase chtěla být velká. :) Když mi někdo hádal méně, než mi bylo, tak jsem se hned urážela. Dneska to mám naopak. Díky za komentář i ST. :)
26.07.2017 19:07:00 | Kathleena