Anotace: červenec a
Stmívá se pomalu
do listů zahrady
a kosi v letu lapají
poslední chrousty
ty průzkumné letouny večera
slunce z dusna bouřky
přenesou do sklizně
zlatého obilí
na svatého Abdona
ve švech
praská stodola a
v rozervaných striích
břicha hor
lomové kameny vykvetou
bude tuhá zima
budou kvést bílou dokořán
a tát do bolesti jara
..přicházime inu do let, kdy dřevní svah před námi se kamenem odívá..
( ale Ty zatím ne-jen tušíš..v předstihu*dosud maximálně chvílemi dřevěníš voňavou houslovou dřevinou:-))*) :-D* ST*
26.07.2017 16:17:04 | Frr