Anotace: poezie dlaní
levandule grep
provoní mě hned
cítím se pak chráněna
odlehčí se břemena
nebo chmury mysle
nálada i myšlenky
jsou po chvilce
čistější až čisté
více energie
od mé Paní
proteče
skrze mě
až do mých dlaní
jsem zas připravená
na dávání
pojďte další záda
pro radost a dotek
pro příjemné zahřívání