Pravda
Anotace: Tolik se o ní už napsalo,ale víme o ní tak málo.
Pravda je někdy zrádná,
mrcha co chce si s námi hrát-až šílíš
jak blázen-nic nenaděláš.
Každý má tu svou-někdy je zlá-někdy dvě tváře má,
jindy jak med-tak sladce se dívá-v očích hřích.
S tváří nevinnou-nám nedá spát-i davy za ní jdou
Proč?Ptám se já-v čem je její síla?
Tohle musím znát.
Pravda je někdy zrádná,
mrcha co chce si s námi hrát-až šílíš
jak blázen-nic nenaděláš.
Někdy zdá se být-už na věky pryč-lži růže rozkvetou,
vrátí se zpět a na prach je spálí-v očích hřích.
S tváří nevinnou-nám nedá spát-i davy za ní jdou
Proč?Ptám se já-v čem je její síla?
Tohle musím znát.
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Husárková, VEDz RVAHEs
Komentáře (2)
Komentujících (2)