Anotace: ---
Včera byl můj mezní den
od rána vyhazoval kopyty
grošovaných koní
s červeným chocholem
ruce až po lokty ve smíchu
měla jsem a
ve skeletu hodin
pochodují nahé mažoretky
(ty v černých punčochách)
a orloj za nás odbíjí
do dvou stran
hozenou minci
Orel nebo Panna
hodinový strojek
do jeho mříží
už nikdy nenatáhnu
Zásadním věcem nejde nikdy porozumět
...ona je ta mince často na hraně...;-/ taková zásadní věc...
03.08.2017 14:06:26 | bogen
někdy se točí jako šílená a ne a ne padnout a ukázat tu pravou stranu...
03.08.2017 14:20:38 | Philogyny1
představuju si že máš fantastickou sbírku punčoch zvlášť rajcovních krajkových ST :-))
03.08.2017 10:46:25 | Iva Husárková