Anotace: hravá
Miláčku pršíš
a mě se tomu směje
lehká hlava
Bez těch dlouhých vlasů
jsem poněkud
ještě víc hravá
A srdce tluče
Pam pada pidi pam
...no to je jupíííí...
10.08.2017 19:11:13 | Jort
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?