Anotace: ___
Dotkneš se prstem jeho slova
jen opatrně
a ono se rozpadne
na atomy
co září
jak obnažená Smrt
půjdete
na točené s utopencem
a kdesi v zahradě Hlasitě pípá
Geiger-Müllerův počítač
...to je děsivý...;-)
10.08.2017 20:42:51 | bogen
Mělo by, aspoň trošku, je psaná k 6.8.... :)
10.08.2017 21:01:22 | Philogyny1
...vždy se mi takřka zastaví srdce...a to mám rád...
10.08.2017 17:10:19 | Jort
tohle je snad nejlepší komentář, ten už mi nikdy neuteče... :)
10.08.2017 17:38:09 | Philogyny1
je dobře že to dokáže někdo změřit :-)
10.08.2017 15:59:40 | piťura
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?