Anotace: utekla mi
V oceánu videa
šumí modrý příliv a odliv
do bizarní tváře
tančících mušlí
s půjčenýma nohama
krabů poustevníků
a ve vaně voda
co začíná studit
vytrhneš černý špunt
jak výkřik do pustin
až ti z toho rozčilení
popraskají lícní kosti
ležíš jak torzo sochy
jako by tě někdo opustil
protože ve vaně bez nohou
bez nohou ... stejně jako oceán ... bez křídel ... úsměv.z.
12.08.2017 22:16:25 | zdenka
nohy jsou důležité, dokud chodíš, žiješ...děkuju, zdenko
12.08.2017 22:31:30 | Philogyny1
jsem zvědavá, jak to zvládne ta má kamarádka, jestli začne znovu chodit, dnes ji operovali. zítra jdu za ní do nemocnice. hezký večer ... nebo dobrou ... úsměv.z.
12.08.2017 22:37:50 | zdenka