Už není
Napsal jsem do kalendáře
že život smutek přináší
oči vlhnou jako v páře,
zítřek bude včerejší.
Není smutku bez bolesti
a slzy kanouc na tváře
tak jako smíchu bez radosti
tak jako ohně bez žháře.
Není radno slovy plýtvat
myslet s těžkou nadějí
měli bychom duši hýčkat
a všechno půjde snadněji.
Přečteno 450x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, Romana Šamanka Ladyloba, Fany, jondys
Komentáře (3)
Komentujících (3)