Oblaka dýmu a hudba snivá,
u baru v koutku děvka si zívá.
Gambleři, pasáci - to jsou mí hosté,
pohni se, barmanko, pivo sem noste.
Zklidněte hormon, pánové milí,
obsloužím vás hned za malou chvíli.
Pivo mi pění moc - vodku si dejte,
barmance Janičce spropitné přejte
Krása má mladistvá u baru uvadá,
řekněte, pánové, co vás teď napadá.
Já, že jsem nesmělá - to není pravda,
ukažte šrajtofli - to bude švanda.
Za pět set, za tisíc, brzděte páni,
mé tělo půvabné nebývá k mání
Vždyť prodávám pivo - ne svoji čest,
takovou urážku nemohu snést.
Přijímám omluvu - řeč budiž prostá,
i když jsem barmanka, tak nejsem sprostá.
Pochopte, pánové, věc je to známá,
barmanka Janička je prostě dáma.
Tak barmanko psavko, na zdraví...
Opravdu opravdová...za kolik seš k mání?
18.02.2007 15:02:00 | Verule