Anotace: a někde tam se znova narodíš
V šedé kůře buků praskliny na kost
kulky odlité z cizích slov do srdce z mechu
(doma v policích jamy a vznešená orange marmalade)
a prázdná loďka
na Vltavě
houpá
letošní prázdniny
silně se ochladilo
v mezaninu podvědomí
pes procvakává
ostrými zuby
poslední blechu v kožichu
snad Podzim
barevná krása...
18.08.2017 19:06:39 | zelená víla
Barunka někde odchytila blechu, výlet do Prahy posunutý na září a tak mi nějak vyplula ven...děkuju :)
19.08.2017 05:30:23 | Philogyny1
...těším se na ty barvy a spadané listí:-)
18.08.2017 17:47:34 | Nikita44